Oost Gelre promoot tocht Serious Request

Gepubliceerd: 16-11-2018 11:11. Bijgewerkt: 16-11-2018 12:00

Burgemeester Annette Bronsvoort roept inwoners van Oost Gelre op om actie te ondernemen voor Serious Request. De inzamelingsactie van radiostation 3FM vindt dit jaar plaats in de vorm van een wandeltocht, waarbij ook haar gemeente wordt aangedaan.

“Ik onderschrijf van harte de inzet van Serious Request om geld in te zamelen voor het Rode Kruis”, zo laat burgemeester Annette Bronsvoort weten. Ze is blij dat de wandeltocht van Serious Request 3FM-dj’s Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen door haar gemeente leidt. “Het wandelschema geeft aan dat ze donderdag 20 december de hele dag in Groenlo zijn en ’s avonds via Lievelde, Lichtenvoorde en Harreveld richting Varsseveld lopen. Ik zou het mooi vinden als de dj’s een onvergetelijke wandeltocht door Oost Gelre maken. Onvergetelijk voor de dj’s, maar ook onvergetelijk voor de goede doelen van het Rode Kruis.”

Dit jaar haalt Serious Request geld op voor drie goede doelen: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten. Nadat Mark en Rámon op 20 december de gemeente Oost Gelre verlaten, trekt het duo via Varsseveld en Doetinchem richting Didam. Op zaterdag 22 december lopen ze de regio uit richting Arnhem.

Foto: REGIO8 (archief, dj-cursus voor Serious Doetinchem)

Copyright © 2019 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)