Online open dagen bij het Graafschap College

Gepubliceerd: 20-01-2021 10:01. Bijgewerkt: 20-01-2021 12:56

Het Graafschap College organiseert tussen maandag 25 januari en vrijdag 12 februari online open dagen voor toekomstige studenten. Door de verlenging van de geldende coronamaatregelen is een fysieke open dag niet mogelijk.

“Door verlenging van de lockdown is het helaas niet mogelijk om toekomstige studenten in het ‘echt’ te ontmoeten op de verschillende locaties”, laat het Graafschap College weten. “Daarom zijn leerlingen, die op zoek zijn naar een mbo-, entree- of vavo-opleiding online van harte welkom.” De school organiseert onder meer online sessies, waarbij toekomstige studenten informatie krijgen van leraren en huidig studenten. Ook is het mogelijk om video’s van de verschillende locaties te bekijken en vragen te stellen.

De online open dagen duren drie weken, waarbij iedere week een andere richting centraal staat. Tussen 25 en 29 januari begint de voorlichting met de sector Zorg, Welzijn & Sport. In de laatste week zijn onder meer de sectoren Educatie & Participatie en Techniek & Informatica aan de beurt. Voor de online sessies en vragenrondes kunnen geïnteresseerden zich vooraf aanmelden.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)