Onduidelijkheid blijft voor De Graafschap

Gepubliceerd: 03-04-2020 17:04.

De Keuken Kampioen Divisie heeft vrijdag een statement gepubliceerd over de vervolmaking van de competitie. Er resteren twee scenario’s, waarbij goedkeuring van het RIVM noodzakelijk is voor het eventueel uitspelen.

Het eerste scenario is dat de competitie wordt hervat en uitgespeeld voor uiterlijk 3 augustus. “Dit houdt in dat er in de tweede helft van juni, of zoveel eerder als mogelijk, zal worden gestart met hervatting van de competities”, zo laat de competitieorganisatie in een persbericht weten. Het tweede scenario is het definitief stopzetten van de competitie, waarbij de eventuele consequenties in kaart moeten worden gebracht.

In hoeverre De Graafschap eventueel recht heeft op een promotieplek, moet uit verder overleg blijken. Vertegenwoordigers van Nederlandse voetbalclubs overleggen dinsdag onder meer met de KNVB. “Na 7 april verwachten wij meer duidelijkheid te kunnen geven”, zo schrijft de Keuken Kampioen Divisie in het statement. “Hierbij is ieders gezondheid het vertrekpunt, altijd en vooral nu.”

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)