Oldtimerfestival gaat vol gas op nieuwe plek

Gepubliceerd: 24-09-2019 14:09. Bijgewerkt: 24-09-2019 14:19

Het Oldtimerfestival in Meddo mocht dit jaar op de nieuwe locatie aan de Eibergseweg meer deelnemers dan vorig jaar ontvangen. Het is geen uit het oog, uit het hart wat betreft de weilanden aan de Illegoorseweg, maar de nieuwe stek werd door de organisatie, deelnemers en bezoekers omarmd.


“Ik hoor allemaal goede berichten”, zegt organisator Bert Bollen van het Oldtimerfestival in Meddo. “De sfeer is hier net zoals altijd gemoedelijk.” Ook de deelnemers en bezoekers zijn tevreden met de nieuwe, wat kleinere locatie. “De vorige locatie was alleen wat groter”, vertelt bezoeker Iris Kemper, die het compacte terrein ook kan waarderen. “Hier staat alles wat dichter op elkaar, zodat je niet zo ver hoeft te lopen.” In totaal mocht de organisatie ruim 1.100 trekkers en motoren verwelkomen aan de Eibergseweg. Meer dan het duizendtal voertuigen dat gemiddeld afkwam op de locatie aan de Illegoorseweg.

Volgens de organisatie is er nog geen witte rook over de locatie waar de volgende editie van het Oldtimerfestival wordt gehouden. “Misschien kunnen we terug naar het oude terrein”, vertelt Bulten. “Maar daar zullen we ook aanpassingen moeten doen. De hoop is dat we in de toekomst hier of op de oude locatie terecht kunnen. Maar dat moet zich nog uitwijzen.”

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)