Ulft, Netherlands

Verhoeven eregast bij sportschool in Didam

Kickbokser Rico Verhoeven bracht zondag twee uur lang een bezoek aan FeelGoodClub Aerofitt in Didam. De wereldkampioen kickboksen werd uitgenodigd vanwege het jubileum van de sportschool.
Charlotte van de Kant | 3 juni 2022 11:19 | Aangepast op 3 juni 2022 11:19
"In het kader van het 25-jarig bestaan wilden we er een bijzonder tintje aan geven voor onze leden", vertelt Anouk Knufing van Aerofitt. "We hebben veel kickboksleden, dus vandaar dat hij hier een speciaal bezoekje kwam brengen." Verhoeven begon de middag met het geven van een demo-les, waarin hij zijn technieken aan de kickboksers liet zien. "Het was supergaaf, een hele mooie ervaring", vertelt deelnemer Daan Hoen. "We hebben veel geleerd en veel tips gekregen over wat hij altijd doet in een gevecht. Dat kunnen wij weer gebruiken in onze trainingen en gevechten die er aan komen."

Daan mocht na de les ook nog even sparren met de kampioen: "Dat was een hele bijzondere ervaring, dat maakt je nooit mee. Ik heb wel een klap gehad, maar dat hoort er allemaal bij." Naast de leden waren ook niet-leden welkom op de club om te kijken naar de les. "We hadden schermen buiten staan, mensen konden live meekijken, met Rico op de foto en een handtekening krijgen", laat Knufing weten. "Heel leuk om te zien dat alle kinderen en ouders dat geweldig vonden en dat mensen dit waarderen."

Foto: REGIO8

Lees meer over:

eregast|Rico Verhoeven|kickboks|