Nieuwenhuis toont artistiek talent op fiets

Gepubliceerd: 25-03-2020 13:03. Bijgewerkt: 25-03-2020 13:59

Wielrenner Joris Nieuwenhuis uit Zelhem heeft zich op zijn fiets van zijn meest artistieke kant laten zien. De renner van Team Sunweb fietste met hulp van de 'Strava-app' de boodschap 'Stay Home' en een hartje op de wegen rondom Zelhem.

"De Belgische wielrenner Oliver Naesen zag ik gisteren (dinsdag, red.) een rondje fietsen in de vorm van een hartje en dat vond ik wel een goed idee", aldus Nieuwenhuis. "Vervolgens heb ik via de app deze boodschap uitgetekend om te gaan fietsen, daar was ik nog vrij lang mee bezig. Maar volgens mij is het goed gelukt." Met de 'Stay Home'-boodschap wil de Zelhemmer het belang van thuisblijven nogmaals onderstrepen: "Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk thuisblijft en als je erop uitgaat dat je de anderhalve meter afstand houdt."

Naast 'Stay Home' fietste de wielrenner van Team Sunweb even later ook in de vorm van een hartje. "Dat hartje is voor alle zorgmedewerkers, maar ook voor de mensen die thuisblijven", aldus Nieuwenhuis. "Ik fiets veel alleen in deze tijden dat we geen koers hebben en dit is een leuke uitdaging. Daarnaast speel ik nu ook veel op mijn gitaar. Of ik straks ook professioneel gitarist ben? Nou, daar heb ik niet zo veel talent voor", aldus Nieuwenhuis.

Foto: Joris Nieuwenhuis

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)