Nieuwe staf van De Graafschap krijgt vorm

Gepubliceerd: 12-06-2020 13:06.

Oud-voetballer Edwin Linssen keert komend seizoen als assistent-trainer terug bij De Graafschap. Daarnaast is het contract van Richard Roelofsen bij de Doetinchemse voetbalclub verlengd.

"Wij hebben het afgelopen seizoen, naast Richard Roelofsen, gewerkt met een aantal parttime assistenten zoals Mark de Vries en Ruud Knol”, vertelt manager voetbalzaken Peter Hofstede. “Met de komst van Edwin en het verlengen van Richard gaan wij werken met twee fulltime assistenten.” De 39-jarige Linssen is momenteel actief als assistent-trainer bij het beloftenteam van Vitesse en is geen onbekende in Doetinchem. In de zomer van 2013 kwam hij als voetballer bij De Graafschap terecht. Twee seizoenen later nam hij met een promotie naar de eredivisie afscheid. Hij startte vervolgens zijn trainersloopbaan op bij Willem II.

Roelofsen was in het verleden onder meer in dienst bij De Graafschap als trainer van de beloften en als voetballer, ook was hij in 2012 kortstondig hoofdtrainer. Over de invulling van de rest van de technische staf, zo loopt onder meer het contract van keeperstrainer Edwin Susebeek af, is nog niks bekend. “Met de rest van de staf zijn wij nog in gesprek”, vertelt Hofstede. “Daar verwachten wij snel duidelijkheid over.”

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)