Nieuwe muziek Hilltop Howlers op Zwarte Cross

Gepubliceerd: 15-07-2016 12:07. Bijgewerkt: 15-07-2016 12:46

De Hilltop Howlers hebben voor de Zwarte Cross een aantal nieuwe nummers in petto. De band speelt de vrijdagavond de Zwarte Cross op The Bayou.


"We repeteren elke week en zijn druk bezig met nieuwe liedjes", aldus gitarist Hendrik Jan Lovink. "Dat gaat eigenlijk best wel snel, dus bij de Zwarte Cross hebben we zeker weer een hoop nieuwe nummers." De Hilltop Howlers is het nieuwe project van Lovink. Hij wil met de band zoveel mogelijk spelen, maar de grote podia beklimmen hoeft hij niet per sé. "Het moet in ieder geval muzikaal goed zijn, dat is het belangrijkste. Het lijkt me leuk om juist wat kleinere dingen te doen met deze band. De grote festivals dat hoeft voor mij niet zozeer."

Lawrence Mul is de zanger van de band. Hij kampte in het voorjaar een tijd met stemproblemen, maar die zijn voorbij. Hij kijkt dan ook al uit naar de Zwarte Cross. "Ik ben superblij. Ik heb zin in de Zwarte Cross, echt heel veel zin. En in wat we nog meer met deze motherfuckers gaan doen, want wat een heerlijke muzikanten om mee te spelen. " Lovink is het met hem eens. "Ik heb er zin in, ik kan niet wachten."

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)