Nieuwe middenvelder voor De Graafschap

Gepubliceerd: 30-06-2018 17:06. Bijgewerkt: 30-06-2018 17:32

De Graafschap heeft nog een nieuwe middenvelder vastgelegd. De 22-jarige Liban Abdulahi komt transfervrij over van Telstar.

"Liban staat te boek als een groot talent, maar heeft vorig seizoen bijna helemaal gemist door een beenbreuk. Wij geven hem een kans en kijken eens rustig hoe hij de draad weer oppakt", aldus technisch manager Peter Hofstede. Abdulahi heeft een contract voor één seizoen. "Als club hebben wij na dit seizoen een optie voor nog twee extra seizoenen." Ondanks de komst van Abdulahi, blijft De Graafschap op zoek naar meer spelers voor het middenveld. Hofstede: "Onze selectie begint nu vorm te krijgen, we blijven nog wel op zoek naar een ervaren middenvelder."

Abdulahi komt over van Telstar. De middenvelder heeft in de jeugd van Ajax en FC Groningen gespeeld. Hij kwam uiteindelijk via FC Volendam terecht in Velsen. Eerder legde De Graafschap ook al Jordy Thomassen, Mohamed Hamdaoui, Stef Nijland, Furdjel Narsingh, Javier Vet, Hidde Jurjus en Ted van de Pavert vast voor het nieuwe seizoen. 

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)