Nieuwe directeur voor het Binnenstadbedrijf

Gepubliceerd: 16-10-2020 16:10.

Louis van Andel is met ingang van december de nieuwe directeur van het Binnenstadbedrijf Doetinchem. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Niek Mares, die door het bestuur was ingehuurd om de organisatie in te richten als opvolger van het centrummanagement.

“Ik kijk er enorm naar uit om mijn creativiteit, retailkennis en bestuurlijk ervaring in te zetten voor een stad met zoveel potentie en bijbehorende uitdagingen”, zegt Van Andel over zijn nieuwe functie. De nieuwe directeur is volgens het Binnenstadbedrijf een bekend gezicht in de stad. Als directeur van Tuunte Fashion gaf hij leiding aan veertig winkels in het oosten van Nederland, waaronder twee in Doetinchem.

In de binnenstad wordt met tevredenheid gereageerd. “Zowel op bestuurlijk vlak, maar zeker ook als ondernemer brengt Louis een enorme berg aan ervaring en kennis mee”, zegt Gabi Hunter, voorzitter van de ondernemersvereniging en bestuurslid van het Binnenstadbedrijf. “Zijn betrokkenheid bij Doetinchem is altijd groot geweest en zijn visie op de versterking van de binnenstad is inspirerend.”

Foto: REGIO8


Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)