Nieuwe aanwinsten voor selectie van Orion

Gepubliceerd: 16-05-2022 12:05. Bijgewerkt: 16-05-2022 12:28

Active Living Orion heeft de 37-jarige Edson Felicissimo uit Brazilië en Robin Ottenhof toegevoegd aan de selectie voor volgende seizoen. Naast de nieuwe aanwinsten nemen de Doetinchemers afscheid van vier selectie spelers.

"Met Edson halen we een potentiële publiekstrekker naar Doetinchem", aldus technisch directeur Pim Kamps. "Hij is zeer ervaren maar speelt, traint en werkt als een jong talent. Hiermee past hij uitstekend bij de uitstraling van Active Living Orion." Felicissimo speelde eerder onder meer in in Zwitserland, Frankrijk, België en Brazilië. Ook was de Braziliaanse aanvaller tussen 2010 en 2013 actief in Nederland. Hij kwam uit voor Rivium Rotterdam en Lycurgus. Trainer Dirk Sparidans speelde samen met Felicissimo in België bij Lindemans Aalst.

Ook middenman Robin Ottenhof komt volgend jaar uit voor de Doetinchemse eredivisionist. "Robin is een enorm gedreven jongen die wil kijken waar zijn top ligt", geeft Kamps aan. "Zijn houding om er vol voor te gaan is mooi om te zien. Het zal voor hem een jaar worden waarin hij leert wat topsport inhoudt." Ottenhof komt over van topdivisionist Zaanstad. Afgelopen seizoen trainde de nieuwe aanwinst met regelmaat mee bij het team van Sparidans.

Scandinavische enclave weg

Ook maakt Orion bekend dat het afscheid neemt van vier spelers uit de huidige selectie. De twee Finnen Joonas Jokela en Jan Helenius, Mikkel Hoff uit Denemarken en Tijmen Laane komen volgend jaar niet meer uit voor de Doetinchemmers. Orion laat weten nog op zoek te gaan naar een spelverdeler en een diagonaal.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)