Nieuw Europees avontuur start voor Orion

Gepubliceerd: 27-11-2018 8:11. Bijgewerkt: 26-11-2018 16:02

Achterhoek Orion staat aan de vooravond van een nieuw Europees avontuur. Woensdagavond wacht de eerste ontmoeting tegen de Bosnische kampioen Mladost Brcko in de Topsporthal in Doetinchem.

“Het is een team dat al jarenlang alleenheerser is in de Bosnische competitie”, vertelt voorzitter Wijnand Geerdink van Achterhoek Orion over de tegenstander in de CEV Cup. “Maar het is niet zo dat er een topclub langskomt en we staan te bibberen. We kunnen er zeker tegen spelen en ook winnen, maar het zijn geen koekenbakkers. Ik denk dat wij de underdog zijn, maar we zijn zeker niet kansloos.” Afgelopen weekend gingen de Doetinchemmers nog met 1-3 onderuit tegen Sliedrecht Sport: “Laten we maar uitgaan van slechte generale en een goede uitvoering.”

Na het duel woensdag, volgt op woensdag 5 december de rentree in Bosnië en Herzegovina. Bij een overwinning in het tweeluik wacht in de volgende ronde een ontmoeting tegen de winnaar van het tweeluik tussen Abiant Lycurgus en het Zwisterse Lindaren Volley Amriswi.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)