Nieuw dieptepunt voor pover De Graafschap

Gepubliceerd: 21-10-2016 23:10. Bijgewerkt: 22-10-2016 21:03

De Graafschap heeft vrijdagavond een nieuw dieptepunt bereikt in het huidige seizoen in de Jupiler League. Op een lege Vijverberg gingen de Superboeren met 2-4 onderuit tegen Helmond Sport.

Al snel in het 'spookduel' stond De Graafschap met 0-2 achter. Binnen het kwartier profiteerden Jordy Thomassen en Giovanni Hiwat van grove onzorgvuldigheden in de defensie van de Superboeren. Youssel El Jebli leek de spanning terug te brengen en tekende met een keurige schuiver uit een afvallende bal voor 1-2. Al snel daarna haalde Helmond Sport alle spanning weg: Jordy Thomassen vervolmaakte met de 1-3 en de 1-4 zijn hattrick.

Na rust probeerde De Graafschap het nog wel, maar was het niet gevaarlijk genoeg. Ondanks een overwicht, wist de ploeg van trainer Jan Vreman nauwelijks kansen te creëren. Drie minuten voor tijd scoorde invaller Anthony van den Hurk nog de 2-4.

Door deze nieuwe nederlaag voor De Graafschap blijven de Superboeren op de teleurstellende zestiende plaats in de Jupiler League. Volgende week gaat De Graafschap op bezoek bij hekkensluiter Achilles'29 in Groesbeek.

Foto: REGIO8

Copyright © 2019 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)