Neghli tekent contract bij De Graafschap

Gepubliceerd: 18-01-2021 15:01. Bijgewerkt: 18-01-2021 16:21

Camiel Neghli heeft zijn eerste profcontract bij De Graafschap ondertekend. De 19-jarige aanvallende middenvelder ligt nu tot juli 2023 vast, waarbij de Doetinchemse voetbalclub een optie heeft voor een extra jaar.

“Ik geniet met volle teugen, niets is mooier dan de stap van De Bezelhorst naar het stadion”, laat de aanvallende middenvelder weten in reactie op de ondertekening van zijn eerste contract. Tot nu toe kwam de in Ede geboren voetballer vijfmaal in actie voor De Graafschap. Zijn debuut maakte hij begin december in de uitwedstrijd tegen MVV. “De invalbeurten smaken naar meer”, vindt Neghli. “Ik ga er alles aan doen om in de toekomst een vaste waarde te worden.”

Op De Vijverberg wordt met tevredenheid gereageerd op de ondertekening. “Wij denken dat hij zich de komende jaren nog verder kan ontwikkelen en van waarde kan zijn voor De Graafschap”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede. “Goed om te zien dat een jeugdspeler aan kan haken en zodoende vlieguren kan maken onder meer weerstand.”

Foto: De Graafschap media

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)