Montferland introduceert Ambtenarenplaatjes

Gepubliceerd: 28-03-2019 15:03. Bijgewerkt: 28-03-2019 16:30

Montferland introduceert in navolging van het succes van verschillende spaaracties bij supermarkten hun eigen stickervariant. De zogeheten 'Ambtenarenplaatjes' worden vanaf maandag, 1 april, verstrekt.

"We merken dat onze inwoners veel waardering hebben voor onze individuele medewerkers maar zodra het om de gemeente gaat is het beeld al snel negatief", aldus de gemeente. Dat beeld wil de gemeente graag omdraaien. "Om er voor te zorgen dat de gemeente in een positiever licht komt te staan is een reclamebureau ingeschakeld. Dit bureau heeft de campagne 'Montferland zijn wij' ontwikkeld. De ambtenarenplaatjes en het bijbehorende spaaralbum zijn onderdeel van deze campagne." Volgens een woordvoerder van de gemeente gaat het om Buro-Meerwaarde uit Lichtenvoorde.

Vanaf begin april zullen de eerste plaatjes uitgedeeld worden op scholen en bij maatschappelijke en culturele instellingen. De spaarboeken, met een oplage van tweeduizend, zijn vanaf 1 april te verkrijgen op het gemeentehuis in Didam en in Gouden Handen. De kosten voor het project bedragen 68.000 euro. Op de opmerking dat het wel heel toevallig is dat de actie start op 1 april, bleef de woordvoerder op de oppervlakte: "Dat wist ik niet."

Foto: Gemeente Montferland

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)