Monsterzege AZSV in Aaltense bekerkraker

Gepubliceerd: 13-11-2017 11:11. Bijgewerkt: 13-11-2017 12:13

Hoofdklasser AZSV heeft net geen dubbele cijfers gehaald in de ontmoeting met dorpsgenoot AD’69. De Aaltense derby, die voor het eerst sinds 26 jaar op het programma stond in het bekertoernooi, eindigde zaterdag in 9-0.


Op sportpark Villekamp opende de thuisploeg al na twintig seconden de score tegen derdeklasser AD’69. Middenvelder Kars Vierwind schoof de bal achter de 18-jarige doelman Anthony Ikink. De derdeklasser hield daarna goed stand en overleefde de storm van AZSV. Een kwartier voor rust maakte Joost Rasing er via de rebound alsnog 2-0 van. Na rust was er geen houden meer aan voor AD’69 en zette de thuisploeg snel een grote score op het bord. 

In het eerste kwartier na de thee maakte Vierwind zijn tweede van de middag, scoorde Brian Hogeweide en tikte Nick te Veluwe er twee binnen: 6-0. AZSV nam tot aan de laatste tien minuten gas terug. Daarna maakten Rasing, Sjoerd te Boekhorst en in de slotminuut Jonathan Goosen er 9-0 van voor de ploeg van Yassin Ouardighi, die door de afwezigheid van hoofdtrainer Dennis van Toor eenmalig als eindverantwoordelijke op de bank zat. AZSV gaat door de monsterzege op dorpsgenoot AD’69 naar de volgende ronde van de beker.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)