Mohamed Hamdaoui tekent in Azerbeidzjan

Gepubliceerd: 16-07-2021 15:07. Bijgewerkt: 16-07-2021 15:40

Aanvaller Mohamed Hamdaoui vervolgt zijn carrière bij FC Zira in Azerbeidzjan. Het contract van de 28-jarige Amsterdammer werd bij De Graafschap na afloop van het seizoen niet verlengd.

Hamdaoui stond in totaal drie seizoenen onder contract in Doetinchem. Waarvan hij een half jaar op huurbasis voor FC Twente uitkwam. De Graafschap lijfde hem in de zomer van 2018 transfervrij in nadat de linksbuiten vertrok bij Telstar. Hij speelde in twee seizoenen tijd 52 wedstrijden voor De Graafschap waarin hij vijftien keer het net vond. FC Zira eindigde het afgelopen seizoen als vierde op het hoogste niveau van Azerbeidzjan en greep daardoor net naast een ticket voor de Conference League. Hamdaoui tekent voor twee seizoenen.

Eerder stond Hamdaoui ook onder contract bij FC Dordtrecht en Go Ahead Eagles. De flankspeler werd na de nacompetitiewedstrijden tegen Telstar in 2018 vastgelegd door de Superboeren. Tijdens deze wedstrijden onderscheidde de aanvaller zich, door twee keer te scoren uit een vrije trap.

Foto: REGIO8 (archief)

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)