Moeder Teresa Stichting krijgt een podium

Gepubliceerd: 11-12-2020 15:12. Bijgewerkt: 11-12-2020 15:21

Televisiezender REGIO8 zendt zondag in samenwerking met de Moeder Teresa Stichting een televisieprogramma uit over de projecten van de stichting in Roemenië. De uitzending is een vervanging voor de jaarlijkse actie met collectes en optredens.

“Het is voor ons een goede manier om de problemen van de allerarmsten in Oost-Europa toch onder de aandacht te brengen”, vertelt Leo Kok, bestuurslid van de stichting. “Natuurlijk hebben wij ons gerealiseerd dat de gevolgen van de pandemie verstrekkend zijn. Maar dat geldt niet alleen voor Nederland, dat geldt ook voor Oost-Europa.” Normaal organiseert de Moeder Teresa Stichting in de maand december verschillende acties en collectes om geld op te halen voor de projecten. Vorig jaar bracht de vernieuwde vorm van het Keetje ruim veertigduizend euro op.

Tijdens het programma komen zondag verschillende opnames voorbij die zijn gemaakt bij projecten van de Moeder Teresa Stichting in Roemenië. Deze beelden worden afgewisseld met optredens van diverse artiesten. Zo komen onder meer De Boetners, Yara Beeks en Sandra Vriese voorbij. Het drie kwartier durende televisieprogramma is zondag vanaf 13.00 uur elk uur te zien op het televisiekanaal van REGIO8.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)