Ulft, Netherlands

Michelinster in Achterhoek

Regio8 | 7 december 2015 12:33 | Aangepast op 7 december 2015 12:33
"We zijn er heel blij mee", aldus bedrijfsleider Jeroen Raadman van de Strandlodge in Winterswijk. Onder leiding van chef-kok Mike Vrijdag is het Winterswijkse restaurant sinds 2011 behoorlijk aan de weg aan het timmeren. "Hij heeft jarenlang in sterrenrestaurants gewerkt en nu staat hij op zichzelf. Dat resulteert in schitterende gerechten."

"We gaan onszelf blijven", zegt Raadman. Volgens hem zal er niet veel veranderen in de bedrijfsvoering. Wel zal er meer personeel worden aangenomen: "Ook om aan de verwachtingen te voldoen", aldus de bedrijfsleider. "Ik denk dat je heel veel mensen krijgt die specifiek naar je toe komen voor de sterrenzaak. Je moet constante kwaliteit gaan bieden."

Lees ook

Van Woodstock naar zorg met wifi: zo denkt de Achterhoek over hoe we oud worden

Wie zorgt er straks voor wie? De Achterhoek tast nieuwe vormen voor ouderenzorg af. Wat moeten we? W...

Powerful Ageing moet Bronckhorster zorgkosten drukken en ouderen versterken

De begroting van Bronckhorst is sluitend voor 2026, maar voor de jaren hierna dreigen flinke tekorte...

’s-Heerenbergse loopt estafetteloop naar Amsterdam voor kankeronderzoek

Charity uit ’s-Heerenberg loopt zaterdag 28 juni een estafetteloop naar het Antonie van Leeuwenhoekz...

Winterswijker Brittijn kiest voor Fortuna Sittard na vertrek bij De Graafschap

Phillip Brittijn uit Winterswijk tekent een contract voor drie jaar bij eredivisionist Fortuna Sitta...

Achterhoek verwelkomt nieuwe TOP bij Villa Ruimzicht in Doetinchem

Villa Ruimzicht in Doetinchem is officieel benoemd tot Toeristisch Overstap Punt (TOP). Daarmee krij...

Cultureel cadeau voor iedereen: Midzomer Mondriaan laat Winterswijk stralen

Terwijl de slagwerkers de avondlucht boven de Markt in beweging zetten, klinkt op deze vrijdagavond ...