Ulft, Netherlands

Michelinster in Achterhoek

Regio8 | 7 december 2015 12:33 | Aangepast op 7 december 2015 12:33
"We zijn er heel blij mee", aldus bedrijfsleider Jeroen Raadman van de Strandlodge in Winterswijk. Onder leiding van chef-kok Mike Vrijdag is het Winterswijkse restaurant sinds 2011 behoorlijk aan de weg aan het timmeren. "Hij heeft jarenlang in sterrenrestaurants gewerkt en nu staat hij op zichzelf. Dat resulteert in schitterende gerechten."

"We gaan onszelf blijven", zegt Raadman. Volgens hem zal er niet veel veranderen in de bedrijfsvoering. Wel zal er meer personeel worden aangenomen: "Ook om aan de verwachtingen te voldoen", aldus de bedrijfsleider. "Ik denk dat je heel veel mensen krijgt die specifiek naar je toe komen voor de sterrenzaak. Je moet constante kwaliteit gaan bieden."

Lees ook

Motorstandbeeld na mislukte stunt terug in Bronckhorst

Het ‘geleende’ motor-standbeeld uit Hengelo heeft inmiddels een flinke toertocht achter de rug. Wat ...

Nederlandse en Duitse boeren zoeken samen oplossingen tegen droogte

Wateroverlast in de dorpen in 2010, extreme droogte in 2018 en 2019 en opnieuw kritieke waterstanden...

Onvoltooide Betuwelijn zet ongewild druk op plannen voor Noordtak

De Betuwelijn ligt in Nederland al jaren klaar. Maar het echte rendement van die miljardeninvesterin...

Keupers Kerst | Hans Keuper op bezoek bij de keet #2

De allermooiste tijd van het jaar is aangebroken: kerst! In de driedelige-serie Keupers Kerst gaat d...

Piek in sluipverkeer Beek verwacht, Montferland zet verkeersregelaars in

De gemeente Montferland zet, net als in de zomervakantie, op verwachte piekmomenten verkeersregelaar...

Externe controle bij IKC ’s-Heerenberg zorgt mogelijk voor nieuwe vertraging

De ingreep van de gemeenteraad om het vastgelopen IKC-project weer op gang te brengen, zorgt voorlop...