Ulft, Netherlands

Michelinster in Achterhoek

Regio8 | 7 december 2015 12:33 | Aangepast op 7 december 2015 12:33
"We zijn er heel blij mee", aldus bedrijfsleider Jeroen Raadman van de Strandlodge in Winterswijk. Onder leiding van chef-kok Mike Vrijdag is het Winterswijkse restaurant sinds 2011 behoorlijk aan de weg aan het timmeren. "Hij heeft jarenlang in sterrenrestaurants gewerkt en nu staat hij op zichzelf. Dat resulteert in schitterende gerechten."

"We gaan onszelf blijven", zegt Raadman. Volgens hem zal er niet veel veranderen in de bedrijfsvoering. Wel zal er meer personeel worden aangenomen: "Ook om aan de verwachtingen te voldoen", aldus de bedrijfsleider. "Ik denk dat je heel veel mensen krijgt die specifiek naar je toe komen voor de sterrenzaak. Je moet constante kwaliteit gaan bieden."

Lees ook

Nieuw zorggebouw naast Slingeland Ziekenhuis gaat 'IJsselbrink' heten

Het nieuwe zorggebouw van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem krijgt de naam 'IJsselbrink'. De n...

Keupers Kerst | Hans Keuper op bezoek bij het verzorgingshuis #3

De allermooiste tijd van het jaar is aangebroken: kerst! In de driedelige-serie Keupers Kerst gaat d...

Doetinchem herdenkt oorlogsslachtoffers met kaarslicht tijdens Lichtjesavond

Militairen en andere mensen die tijdens de Tweede Wereldoorlog hun leven gaven voor onze vrijheid wo...

Clara (83) maakt al jaren kerstkaartjes voor ouderen: niemand mag vergeten worden

Denk je aan kerst, dan denk je aan gezellige kerstmuziek, de kerstman, een prachtig versierde boom ...

Motorstandbeeld na mislukte stunt terug in Bronckhorst

Het ‘geleende’ motor-standbeeld uit Hengelo heeft inmiddels een flinke toertocht achter de rug. Wat ...

Nederlandse en Duitse boeren zoeken samen oplossingen tegen droogte

Wateroverlast in de dorpen in 2010, extreme droogte in 2018 en 2019 en opnieuw kritieke waterstanden...