Meijer wil langer door als trainer van NEC

Gepubliceerd: 10-12-2021 15:12. Bijgewerkt: 10-12-2021 15:29

Rogier Meijer staat open voor een contractverlenging bij eredivisionist NEC. De veertigjarige trainer uit Doetinchem is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Nijmeegse club.

Komende zomer loopt zijn verbintenis af en de Doetinchemmer wil graag verder bij NEC. "Ik wil graag in de winterstop praten, dat wil de club ook”, zegt Meijer in gesprek met Omroep Gelderland. “Nu hebben we nog even een druk programma. Ik denk dat we tevreden zijn met elkaar en we zullen zien waar dat in uitmondt." Meijer is sinds de zomer van 2020 hoofdtrainer bij NEC, nadat hij eerder samen met Adrie Bogers en Francois Gesthuizen eindverantwoordelijk was. Daarvoor trainde hij het Onder 19-team van de Nijmegenaren.

Voor zijn periode in Nijmegen was Meijer actief als trainer in de jeugdopleiding van De Graafschap, de club waarvoor hij als speler meer dan tweehonderd keer uitkwam. Een clausule voor een eventuele terugkeer op De Vijverberg wil de Doetinchemmer niet op laten nemen in zijn nieuwe contract. “Nee hoor, ik ben al vijf jaar hier, met veel plezier en een goed gevoel”, aldus de trainer. “Dus dat hoeft er niet in.”

Foto: De Graafschap media

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)