Meijer langer bij ambitieus NEC Nijmegen

Gepubliceerd: 02-04-2021 10:04. Bijgewerkt: 02-04-2021 10:57

Het contract van hoofdtrainer Rogier Meijer bij NEC Nijmegen is met een jaar verlengd. De Doetinchemse oud-voetballer laat weten trots te zijn op de contractverlenging na een ‘goed gesprek’ met de clubleiding.

“Dit is mijn eerste jaar en uiteindelijk heeft de club het vertrouwen om ook volgend jaar met me verder te gaan en dat is een prettig gevoel”, laat de 39-jarige trainer weten. Bij NEC is Meijer bezig aan zijn eerste kans als hoofdtrainer in het betaald voetbal. Na het leiding geven aan jeugdteams en het gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de Nijmeegse voetbalclub, staat hij sinds dit seizoen op eigen benen. Met een zesde plek is hij met NEC nog volop in de race om zich te plaatsen voor de play-offs na afloop van de competitie.

Volgend seizoen komt er een nieuwe doestelling, directe promotie naar de eredivisie. “Het klopt dat deze ambitie is uitgesproken en dat is ook één van de redenen waarom Ted van Leeuwen (technisch directeur, red.) er is”, zegt Meijer. “Het is wel snel op de zaken vooruitlopen, want we hebben eerst nog een competitie die we moeten afmaken. Daarna staat hoogst waarschijnlijk de play-offs op het programma en daar hebben we nog alles te halen.”

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)