Meijer genomineerd voor titel beste trainer

Gepubliceerd: 28-05-2021 16:05. Bijgewerkt: 28-05-2021 16:20

Doetinchemmer Rogier Meijer is genomineerd voor de titel beste voetbaltrainer uit de Keuken Kampioen Divisie. De verkiezing is een initiatief van vakblad De Voetbaltrainer en wordt georganiseerd door vakvereniging Coaches Betaald Voetbal (CBV).

Meijer promoveerde met zijn club NEC afgelopen weekend naar de eredivisie doordat in de finale van de play-offs met 2-1 werd afgerekend met NAC Breda. Het was het eerste seizoen dat de Doetinchemmer als hoofdtrainer actief was in het betaalde voetbal. Naast Meijer zijn oud-trainer van De Graafschap Henk de Jong en Go Ahead Eagles-trainer Kees van Wonderen genomineerd voor de titel. De Jong werd kampioen van de eerste divisie, Van Wonderen eindigde met de Deventer ploeg op de twee plek. Daardoor promoveerden beide trainers met hun ploegen naar de eredivisie.

De coaches in het betaalde voetbal besluiten uiteindelijk wie er met de titel 'beste trainer in de Keuken Kampioen Divisie' vandoor gaat. De uitreiking van de prijs is waarschijnlijk tijdens de jubileumbijeenkomst van de CBV op maandag 9 augustus.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)