Meiden van DZC'68 strijden om de landstitel

Gepubliceerd: 30-06-2021 11:06.

De meiden onder 17 van DZC'68 in Doetinchem strijden dit weekend om het Nederlands kampioenschap voetbal in hun leeftijdscategorie. De ploeg wist zich vorig weekend te plaatsen door de finale te halen op het kwalificatietoernooi in Maasbracht.

De Doetinchemse meiden speelden op het kwalificatietoernooi in het Limburgse Maasbracht vijf wedstrijden en kregen daarin geen enkel doelpunt tegen. In de groepsfase werd afgerekend met Bunde en Redichem en speelde DZC'68 gelijk tegen JVOZ. Dat was voldoende om zich te plaatsen voor de halve finales. In die halve finale namen de Doetinchemmers het op tegen W.V.V.’20 uit Middelburg. Het duel werd door de Doetinchemmers met 1-0 gewonnen, waardoor de ploeg zich plaatste voor voor het finaletoernooi in Amsterdam. In de finale van het kwalificatietoernooi werd vervolgens verloren na strafschoppen van Fortuna'54.

Het meidenelftal reist zondag naar Amsterdam af om het daar op te nemen tegen Buitenveldert, DSVP en Fortuna'54. Op de velden van SV Kadoelen wordt bepaald wie zich Nederlands kampioen voetbal bij de meiden onder 17 jaar mag noemen.

Foto: DZC'68

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)