Meer dan 5000 bezoekers voor Festivaart

Gepubliceerd: 09-05-2016 12:05. Bijgewerkt: 09-05-2016 12:52

Ruim 5.000 toeschouwers gingen dit weekend uit hun dak op de zesde editie van Festivaart in Ulft. De fantastische weersomstandigheden zorgden voor een sfeervol festival.


"Festivaart was fucking gezellig man", zegt een enthousiaste Kraantje Pappie na zijn optreden op het hoofdpodium. De artiest vroeg zich van te voren af of de temperatuur niet té hoog was. "Ik weet niet wie dat zei, maar de energie was on point. Fucking leuk." Naast de hiphop-act Kraantje Pappie stonden er onder meer hardstyle-dj’s en artiesten als Ronnie Flex en Mighty Fools op het festival.

"We hebben gekozen voor een iets breder programma", zegt Gijs Haccou van de organisatie van Festivaart. "Met wat meer livemuziek op het hoofdpodium. Van de commerciëlere house zijn we wat meer teruggevallen op livemuziek." In totaal trokken, tot tevredenheid van de organisatie, 5.500 bezoekers naar het festival op het DRU-park. "Het weer heeft er ook wat mee te maken, maar in de tenten stond het ook vol. Eigenlijk klopt het allemaal."

Copyright © 2019 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)