Mark Rutte uitgenodigd voor Zwarte Cross

Gepubliceerd: 22-05-2017 10:05. Bijgewerkt: 22-05-2017 10:38

Demissionair minister-president Mark Rutte is door festivaldirectrice Tante Rikie en de VVD Achterhoek uitgenodigd om naar de Zwarte Cross te komen. Volgens de achterban van de liberalen is het goed om eens een dagje te ontspannen.

“Erg leuk! Ik ga in elk geval de uitnodiging om naar de Zwarte Cross te komen, goed lezen”, zei Rutte na overhandiging van de uitnodiging in Arnhem. “Het is nog niet duidelijk wat tijdens het weekend van 14, 15 en 16 juli de stand van zaken van de coalitie-onderhandelingen zal zijn. Wij hebben echter aangegeven, zowel aan Mark Rutte als Halbe Zijlstra, dat het ook goed is om eens een dag te ontspannen en daar leent dit festival met een prachtige mix van muziek, theater en motorcross, zich bij uitstek voor”, vult voorzitter Theo Hek aan.

De regionale VVD’ers achten de kans ondanks zijn drukke agenda groot dat Rutte komt ‘brommers kieken’. Naast de Zwarte Cross en de VVD Achterhoek hoopt ook burgemeester Annette Bronsvoort van Oost Gelre op de komst van de premier.

Foto: VVD Achterhoek

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)