Mark Diemers vertrekt naar Fortuna Sittard

Gepubliceerd: 11-06-2018 16:06. Bijgewerkt: 11-06-2018 16:43

Mark Diemers speelt de komende seizoenen bij Fortuna Sittard. De middenvelder maakt een transfervrije overstap van De Graafschap naar Sittard en ontmoet zijn oud-werkgever volgend jaar in de Eredivisie.

"Met de ideeën die de club heeft denk ik dat wij komend seizoen niet slechts een rol in de marge zullen spelen. In tegendeel", laat Diemers op de site van Fortuna weten. "Ik krijg van iedereen binnen de club het volste vertrouwen en dat is van wezenlijk belang voor me. Dat vertrouwen wil ik terugbetalen op het veld door mijn voeten te laten spreken."

Na de promotie met De Graafschap sloot de middenvelder een langer verblijf bij De Graafschap niet uit. Manager voetbalzaken Peter Hofstede gaf toen echter al snel aan niet verder te gaan met Diemers en keeper Filip Bednarek die hetzelfde liet weten. "Ze hebben zelf gezegd dat ze weg willen, dus dan is het einde verhaal", liet Hofstede desgevraagd weten.

De 24-jarige Diemers speelde eerder voor Cambuur Leeuwarden en FC Utrecht. In de winter van 2016 kwam hij op huurbasis over van Utrecht waarna hij in de zomer definitief de overstap maakte.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)