Man valt fietsers lastig in Hoog-Keppel

Gepubliceerd: 18-10-2020 10:10. Bijgewerkt: 18-10-2020 10:50

Een man in een Halloweenoutfit valt jonge fietsers lastig in Hoog-Keppel. De man die een bebloed masker draagt laat de fietsers met een mes schrikken.

“Deze moeder is boos en wil daarom graag alle ouders van kinderen die ’s morgen vanuit Doesburg naar Doetinchem fietsen waarschuwen”, laat Susanne van der Kolk op Facebook weten. De man die een Halloweenoutfit draagt zou rond 07.45 uur gespot zijn ter hoogte van het Hessenbad in Hoog-Keppel. Haar zoon fietst 's ochtends vroeg naar school over het fietspad langs de Rijksweg (N317). “Indien er een kind komt aangefietst komt deze persoon de bosjes uit richting het fietspad. Gelukkig hebben de kids nu herfstvakantie en hopelijk staat deze persoon er na de vakantie niet meer.”

Volgens Van der Kolk zijn er nog geen fysieke handelingen ondernomen door de persoon. Het zou alleen gaan om een schrikactie, zo laat ze weten op Omroep Gelderland. "Maar ik wil dit meer als waarschuwing geven. Met name dat kinderen daar niet meer alleen fietsen", legt de moeder uit. De politie kan volgens Omroep Gelderland nog niet reageren op de melding.

Foto: Susanne van der Kolk


Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)