Mañana Mañana verplaatst naar augustus

Gepubliceerd: 24-02-2021 9:02. Bijgewerkt: 24-02-2021 11:12

Festival Mañana Mañana is door de Feestfabriek verplaatst naar het weekend van 12 tot en met 15 augustus, in plaats van de oorspronkelijk datum half juni. Op die manier willen de organisatoren de kans vergroten dat het evenement door kan gaan.

"Als festivals straks wel door mogen gaan zal iedereen, na een jaar zonder evenementen, feest willen vieren", denkt Lotte Post van de Feestfabriek. De organisatie van het festival start met de voorverkoop van de kaarten van het festival op vrijdag 19 maart. "Door nu een kaartje aan te schaffen is er in ieder geval perspectief op een feestje. Mensen hebben wat lichtpuntjes nodig, iets om naar uit te kijken. Een ticket op het prikbord kan dit vrolijke vooruitzicht bieden." Vanwege de nieuwe datum is het terrein rondom Kasteel Vorden, waar het festival de laatste jaren wordt georganiseerd, niet beschikbaar. De organisatie geeft aan op zoek te zijn naar een andere locatie in de Achterhoek.

De kaartverkoop voor Mañana Mañana kan worden opgestart omdat de editie van vorig jaar nog niet was uitverkocht toen bekend werd dat het festival niet door kon gaan. Daarom wordt met de nieuwe datum in het vizier de kaartverkoop op 19 maart opgestart.

Foto: REGIO8


Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)