Lucassen speelt komend seizoen voor NAC

Gepubliceerd: 10-05-2022 15:05. Bijgewerkt: 10-05-2022 15:42

Boyd Lucassen van Go Ahead Eagles speelt komend seizoen voor NAC Breda. De 23-jarige vleugelverdediger uit Kilder stond ook in de belangstelling van De Graafschap, maar tekent nu een contract voor drie jaar in Breda.

“De keuze was vrij simpel”, laat de Kilderse verdediger weten. “NAC is een ontzettend mooie club met een trouwe aanhang, iets dat goed bij mij past. Ik ben een speler die hard werkt, veel duels speelt en af en toe gemeen kan zijn.” Lucassen doorliep de jeugdopleiding bij Vitesse, voordat hij in de zomer van 2019 de overstap maakte naar Go Ahead Eagles. Met de Deventer ploeg promoveerde hij vorig seizoen naar de eredivisie. Bij Go Ahead beschikte Lucassen over een aflopend contract.

In Breda wordt met tevredenheid gereageerd op de komst van de Kildernaar. "Boyd is een karaktervolle speler die goed is in de verdedigende duels”, laat Eric Hellemons namens NAC weten. “Een speler die er alles aan doet om doelpunten te voorkomen. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij toch al wat ervaring in zowel de Eredivisie als Keuken Kampioen Divisie.”

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)