Line-up voor Zwarte Cross is bijna compleet

Gepubliceerd: 03-05-2019 15:05. Bijgewerkt: 03-05-2019 15:18

De Zwarte Cross heeft de line-up voor de editie van 2019 zo goed als rond. Met toevoeging van artiesten als Rondé, Wulf, Paul Elstak en schaatskampioen Kjeld Nuis zijn er nu in totaal 233 acts geboekt.

“De line-up van Zwarte Cross is zo goed als rond”, zo laat de organisatie van het festival in Lichtenvoorde weten. De komende weken moet het programma voor de Universitent, het Tweetaktterras, de Undercovertent en Gaycafé De Kast nog wel worden ingevuld. Opvallende nieuwe naam is oud-profvoetballer Ulrich van Gobbel. Hij groeide op in Lichtenvoorde en wordt op het festival in die plaats geïnterviewd.

De 23e editie van de Zwarte Cross vindt op 18, 19, 20 en 21 juli plaats in Lichtenvoorde. De kaarten voor het festival gingen in november in de verkoop en zijn inmiddels al uitverkocht. Volgens de organisatie komen geen extra tickets meer beschikbaar en kunnen kaarten alleen nog worden verkregen via Ticketswap.

De volledige lijst met nieuwe namen: Claw Boys Claw, Rondé, Tape Toy, Wulf, Boogie Monster, Ralph De Jongh , The Given Horse XL, U Brown (JAM), De Rauwe Jappels, Handkar Trio, Son de Aquí (NL/ MEX), Äl Jawala (DE), Kel Assouf (BE), This Is Lovski, Fabulous 90's DJ Team, Paul Elstak, Joost van Bellen, Atmozfears, Noisecontrollers, Ran-D, MFC Chicken (GB), Skankallica (JAM), De Reggae Karaoke, Rob Scheepers, Kjeld Nuis - Olympisch schaatskampioen, Jules van der Wardt interviewt Ulrich van Gobbel , Requiem for Lost Things - Panama Pictures, Christiaan Ruesink, Talitha Muusse, Workshop Breien, Workshop- Hoe coach je een team?, Wout Waanders & Staatseinde, Eva Hoeke , Sitkiters Thierry en Willem - De dwarslezing, Het Oost Gelders Jeugdorkest, FUIV Concepts – De Badkuiprace, The Dream Engine – Heliosphere, Opblaasservice op de camping, Enge Buren.


Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)