Liefdadigheidsdiner in Ulft verbindt mensen

Gepubliceerd: 22-12-2018 17:12. Bijgewerkt: 23-12-2018 12:57

Mensen die het moeilijk hebben konden vrijdagavond een vorkje prikken tijdens een speciaal kerstdiner in de SSP-HAL in Ulft. Onder muzikale begeleiding de van Harmonie uit Ulft werd er een vijf gangen diner geserveerd met diverse culinaire en culturele gerechten.

“In het kader van het nieuwe DRU Industriepark willen we toch eens wat terug doen voor de gemeenschap”, aldus organisator Toon van de Wetering over het evenement. “En we willen zeker de mensen verbinden want dat is eigenlijk wat de achterliggende gedachte is.” Ans Liebrand is enthousiast over de eerste editie van het diner. “Ik vind het geweldig en het eten is heerlijk”, aldus de bezoekster. “Ik vind het geweldig voor ons als mensen.” Linda van der Poll kan dit beamen. “En de livemuziek is natuurlijk ook hartstikke mooi”, aldus de aanwezige.

Volgens van der Poll is het etentje meer dan alleen een gezellig samenzijn. “Er zijn steeds meer eenzame mensen die alleen wonen”. aldus de genodigde. “En zo kun je sociaal contact maken en nog een keer afspreken met iemand.” Als het aan Liebrand ligt mag er zeker een vervolg komen. “Van mij mag het wel. Dit is echt voor mij zo’n verrassing.” Van der Poll krijgt echt een kerstgevoel door het evenement. “De sfeer met de versiering in de zaal en mensen hebben zich netjes aangekleed”, legt de gast uit. “De mensen zijn in de sfeer van kerstmis en ik ook.”

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)