Lichamen van echtpaar gevonden in Hengelo

Gepubliceerd: 21-10-2019 10:10. Bijgewerkt: 21-10-2019 14:06

In een woning aan de Julianalaan in Hengelo zijn maandag twee lichamen gevonden van een daar woonachtig echtpaar. De politie gaat uit van een misdrijf en heeft de zoon van het echtpaar als verdachte aangehouden.


"We kunnen nu bevestigen dat het echtpaar dat in het huis woonde, is overleden", zo laat de politie weten. "Hun zoon is als verdachte aangehouden" Hij werd aangehouden in het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem, waar hij zichzelf had gemeld met onbekende verwondingen.

Het onderzoek aan de Julianalaan is nog in volle gang en duurt naar verwachting nog de hele dag. Er is een zogenaamde Plaats Delict-unit (PD-unit) geplaatst zodat de politie ter plaatse kan werken.

Burgemeester leeft mee
De burgemeester van de gemeente Bronckhorst laat weten in nauw contact te staan met de politie na het incident. “Het is niet te bevatten dat mensen zo uit het leven zijn weggerukt”, aldus Marianne Besselink. “Een grote klap voor familie, vrienden en onze gemeenschap. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden."

Psychische problemen
Buurtbewoners geven tegenover Omroep Gelderland aan dat de zoon die in het huis woonde psychische problemen had. Hij zou depressief zijn en dringend hulp nodig hebben gehad.

Foto: 112achterhoek-nieuws.nl

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)