Kilderse winnaar Gelderse Missverkiezing

Gepubliceerd: 01-04-2019 14:04. Bijgewerkt: 01-04-2019 14:09

Nikki Prein uit Kilder is zaterdagavond uitgeroepen tot de Miss Beauty of Gelderland. In de finale in Nunspeet werd de 21-jarige boven dertien concurrenten verkozen tot winnaar van de regionale Missverkiezing.

“Het was een geweldig moment”, aldus Nikki zelf over haar uitverkiezing tot Miss Beauty of Gelderland. “Het is een Missverkiezing, maar het gaat niet alleen om het uiterlijk”, vertelt de Kilderse over de titel. “Het gaat om de schoonheid van binnen en de persoonlijkheid. Ik ben dan ook ontzettend blij met de titel en ik hoop dat ik jonge meiden kan laten zien dat het niet om het uiterlijk gaat, maar ook om het innerlijk.”

Door te winnen is de Kilderse geplaatst voor de landelijke finale van de Miss Beauty-verkiezing. Eerder haalde Nikki al de media door haar deelname aan de World Skills in Abu Dhabi. De spotlights wil de Kilderse voorlopig niet verlaten: “Ik zou het ontzettend leuk vinden om een modellencarrière hier uit te kunnen halen of influencer te worden. Dat zou ik prachtig vinden.”

Foto: Roy Froma

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)