Kantine De Graafschap na winterstop open

Gepubliceerd: 21-11-2017 14:11. Bijgewerkt: 21-11-2017 14:10

De grote supporterskantine bij het stadion van De Graafschap wordt na de winterstop officieel geopend. Tot die tijd is bij thuiswedstrijden een gedeelte van het bouwwerk open.

"Hij is niet voor de winterstop volledig open", laat supporterscoördinator Dennis van Amerongen van De Graafschap weten. In de afgelopen thuiswedstrijd tegen NEC was de nieuwe kantine al wel gedeeltelijk geopend. Dit zal in de komende thuiswedstrijden tegen FC Eindhoven (24 november), Jong AZ (1 december), FC Oss (15 december) en Jong PSV (19 januari) ook zo zijn. Qua officiële opening richt de club zich op een moment rond de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht op 2 februari.

Van Amerongen laat weten dat een exacte datum lastig aan te geven is, omdat men afhankelijk is van de inzet van supporters. "Men is heel ambitieus, maar op dit moment zijn alle bouwbedrijven de kantine uit", zo legt de supporterscoördinator uit. "Nu komt het echt aan op zelfredzaamheid van vrijwilligers en supporters die een letterlijk steentje willen bijdragen. Dat is heel moeilijk in te schatten."

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)