Kaarten Zwarte Cross opnieuw in verkoop

Gepubliceerd: 22-11-2018 15:11. Bijgewerkt: 22-11-2018 15:52

De Feestfabriek gooit zaterdag achtduizend vrijdagkaarten voor de Zwarte Cross opnieuw in de verkoop. De organisatie wil liefhebbers tegemoet komen die geen ticket hebben kunnen bemachtigen na de chaotische kaartverkoop van afgelopen weekend.


“Voor de vrijdag kunnen we wel weer een mooi voorverkoopmoment opstarten”, vertelt Pieter Holkenborg van de Feestfabriek. “En iedereen een nieuwe kans bieden om in ieder geval de vrijdag erbij te zijn.” De organisatie benadrukt dat er geen dagkaarten voor de zaterdag en zondag opnieuw in de verkoop gaan. “Die aantallen zijn zo klein dus daar voelen we ons niet zo comfortabel bij om dat te doen”, aldus de medewerker van de Feestfabriek. “We zouden dan mensen waarschijnlijk blij maken met een dooie mus.”

Holkenborg kijkt met gemengde gevoelens terug op de stroeve kaartverkoop. “We dachten dat we goed voorbereid waren maar dat bleek niet helemaal het geval”, blikt Holkenborg terug. “Er zijn ook wel dingen goed gegaan want we zijn uitverkocht.” De organisatie geeft aan dat er na zaterdag alleen nog via Ticketswap een kaart gekocht kan worden voor het festival in Lichtenvoorde. “Dat is het enige betrouwbare kanaal daarvoor,” besluit Holkenborg.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)