Kaarten voor Normaal extra duur verkocht

Gepubliceerd: 07-12-2018 14:12. Bijgewerkt: 07-12-2018 13:53

De kaarten voor het speciale concert van Normaal op Hemelvaartsdag in Lochem verschijnen vrijdag al voor fikse prijzen op doorverkoopsites. Op Marktplaats worden tickets voor honderd euro per stuk aangeboden en worden biedingen geplaatst voor tachtig euro of meer.


"Daar word ik heel depressief van", vertelde Jolink in het verleden aan REGIO8. "Dat mensen zoiets kunnen doen om daar geld aan te verdienen, ik word daar misselijk van." Hij wordt er zelfs zo boos van, dat verkopers Jolink niet willen tegenkomen in het echt. "Ik haat dat soort mensen die daar financieel beter van willen worden. Van mij mag je ze met een honkbalknuppel bewerken."

De kaartverkoop voor het exclusieve concert ‘Olderwets Høken’ in Lochem ging donderdag van start voor anhangers en vrijdag voor het overige publiek. Na de start van de reguliere verkoop was het concert binnen een half uur uitverkocht. In 2015 trad de band ter ere van haar 40-jarig jubileum voor het laatst op in een uitverkochte Gelredome met het afscheidsconcert ‘Ajuu, de mazzel’. Naast Normaal treden tijdens ‘Olderwets Høken’ onder meer de dialectbands Rowwen Hèze en De Boetners op.

Foto: REGIO8


Copyright © 2019 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)