Jurjus nog een seizoen bij De Graafschap

Gepubliceerd: 27-06-2019 9:06.

De Graafschap huurt doelman Hidde Jurjus ook dit seizoen van PSV. De 25-jarige Lichtenvoordenaar kwam de afgelopen jaargang 22 wedstrijden in actie voor de Doetinchemse voetbalclub.

“Met Hidde voegen we een betrouwbare doelman toe aan de selectie”, vindt manager voetbalzaken Peter Hofstede. “Hij past uitstekend bij De Graafschap en weet hoe het is om mee te strijden om promotie naar de Eredivisie. Bovendien heeft Hidde met zijn meevoetballende kwaliteiten een extra wapen in huis.” Ook Jurjus zelf is tevreden met zijn langere verblijf: “We gaan er een mooi seizoen van maken en hebben promotie als doel gesteld. Daar moeten we met z’n allen voor gaan.”

Jurjus doorliep de jeugdopleiding van de Doetinchemse club, voordat hij in 2016 de overstap maakte naar PSV. In zijn eerste seizoen bij de Eindhovense club speelde de Lichtenvoordse doelman geen enkel duel in de hoofdmacht, waarna hij het seizoen erop werd verhuurd aan Roda JC. Vorig seizoen werd Jurjus voor het eerst door PSV verhuurd aan de Superboeren en kende de doelman een wisselend seizoen.

Foto: REGIO8


Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)