Julian Lelieveld blijft bij De Graafschap

Gepubliceerd: 24-06-2021 11:06. Bijgewerkt: 24-06-2021 11:16

Julian Lelieveld speelt ook komend seizoen voor De Graafschap. De 23-jarige verdediger kon transfervrij vertrekken naar een andere club, maar hij blijft in Doetinchem actief.

“Er waren diverse aanbiedingen, maar het gevoel bij De Graafschap is vanaf het begin goed geweest”, zegt Lelieveld over zijn keuze. “Daarnaast geloof ik in de plannen van de club en voelde ik de waardering. Wat mij betreft kan het weer beginnen en dan het liefst in een volle Vijverberg.” Door een optie in zijn contract kon hij na het mislopen van promotie transfervrij vertrekken. Dat hij hier geen gebruik van maakt stemt manager voetbalzaken Peter Hofstede tot tevredenheid: “Julian is een talentvolle speler die bij onze manier van spelen past.”

Lelieveld staat sinds vorig jaar zomer onder contract bij De Graafschap en was het afgelopen seizoen goed voor twee doelpunten en acht assists. De rechtervleugelverdediger uit Arnhem speelde eerder op huurbasis voor Go Ahead Eagles en voor Vitesse, waar hij ook de jeugdopleiding doorliep. Zijn contract in Doetinchem loopt deze zomer af.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)