Jovink zwaait af met een knallende eindshow

Gepubliceerd: 15-07-2017 15:07. Bijgewerkt: 15-07-2017 15:32

Jovink & De Voederbietels hebben vrijdagavond op de Zwarte Cross op een grootse wijze afscheid genomen van het publiek. De rockers vinden het na ruim twintig jaar mooi geweest en zwaaiden af met een knallende show voor zo'n 40.000 uitzinnige festivalgangers.


"Dat was hem, het ging lekker", zegt Hendrik Jan Lovink. "Het publiek was er ook klaar voor en hard er zin in. Ik vond het echt een mooi en waardig afscheid." Het veld voor het hoofdpodium stond bomvol. "Ik denk dat we nog nooit voor zoveel mensen opgetreden hebben", zegt bassist Gijs Jolink. " Soms heb je van die avonden dan loopt het gewoon." Volgens de band klopte alles. "Het heeft 25 jaar geduurd, dus het mag ook wel een keer", zegt Lovink lachend.

"Je kon ook merken na een nummer of drie à vier, toen was het ook gewoon Jovink zoals Jovink moet zijn", aldus de zanger. "Het was echt lekker zoals het hoort te zijn." De show werd afgesloten met een grote vuurwerkshow. Toch houden de mannen van Jovink de deur nog wel op een kiertje en sluiten ze een rentree niet uit.

Bekijk ook:
- The Dreamteam laat Engelse Schans stampen
- Aftermovie van de Zwarte Cross 2017 vrijdag
- Guus Meeuwis doet hevige regenval vergeten
- Camping Zwarte Cross gaat regenbui te lijf
- Stunts in Globe of Death op de Zwarte Cross

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)