Jong Oranje blijft op de Vijverberg spelen

Gepubliceerd: 04-03-2019 12:03.

Jong Oranje speelt ook tijdens de kwalificatiecampagne voor het EK van 2021 haar thuiswedstrijden op de Vijverberg. De KNVB heeft de samenwerking met de Doetinchemse voetbalclub verlengd.

"Wij zijn erg tevreden met De Vijverberg als thuisbasis", laat Jong Oranje-coach Erwin van de Looi weten over de beslissing. Alle EK-kwalificatiewedstrijden, inclusief eventuele play-off wedstrijden, zullen worden gespeeld in het stadion van De Graafschap. "Voor ons als team is het prettig dat wij weten wat wij qua faciliteiten kunnen verwachten bij een thuiswedstrijd." De coach merkt dat de sportieve strijd van zijn equipe begint te leven in de Achterhoek. "Ook tijdens onze laatste wedstrijden in de EK-kwalificatie zaten de tribunes weer nagenoeg vol. De sfeer op De Vijverberg is goed en dit inspireert ons extra om samen met de Oranjefans kwalificatie voor het EK 2021 af te dwingen."

De samenwerking werd twee jaar geleden opgezet door de twee partijen. Er werd toen reeds afgesproken dat bij een positieve evaluatie Jong Oranje de Vijverberg als thuisbasis zou blijven gebruiken in aanloop naar het EK in 2021. Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp is zeer verheugd met de verlenging. "Het is voor ons als club, maar zeker ook voor de Achterhoek een prima uithangbord", aldus Ostendorp. De eerste kwalificatiewedstrijd van Jong Oranje op de Vijverberg is op dinsdag 10 september tegen Jong Cyprus.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)