Jolink treedt thuis op met Jolij en Terhorst

Gepubliceerd: 28-04-2020 12:04. Bijgewerkt: 28-04-2020 12:13

Bennie Jolink geeft woensdagmiddag op Facebook een akoestisch concert samen met Normaal-bandleden Ferdi Jolij en Willem Terhorst. De 73-jarige muzikant uit Hummelo geeft verder aan zich zorgen te maken over de coronacrisis.


"Mijn gezondheid is nog steeds goed", benadrukt Jolink in een video op zijn Facebook-kanaal. Hij zette het bericht online om een update te geven aan zijn fans en geeft aan in zijn omgeving te maken te hebben gehad met coronabesmettingen en zelfs sterfgevallen. "Ik moet eerlijk zeggen dat het me veel doet, ik maak me ernstig zorgen", aldus de 73-jarige zanger. Wel grijpt hij het thuiszitten aan voor een optreden. Woensdagmiddag rond 15.00 uur gebruikt hij zijn Facebookpagina voor het uitzenden van een akoestisch optreden met in ieder geval Ferdi Jolij en Willem Terhorst, daarbij houden ze anderhalve meter afstand van elkaar.

Om bezig te blijven en sombere gevoelens te vermijden, is Jolink bezig met een boek en is hij aan het tekenen geslagen. Waaronder een afbeelding van het woord 'høken', waarin vijf manieren om de tijd te verdrijven tijdens de coronacrisis terugkomen: "Drinken, eten, seks, muziek en motorrijden", somt Jolink op. "Ondanks dat het bedreigd wordt door corona, lekker thuus høken."

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)