Jeugdspeler Haen tekent bij De Graafschap

Gepubliceerd: 28-05-2021 16:05.

Devin Haen uit Zieuwent heeft vrijdag een contract voor drie jaar getekend bij De Graafschap. De aanvaller is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding van de Doetinchemse eerstedivisionist.

"Deze mooie kans geeft mij veel energie", laat Haen weten in reactie op zijn eerste contract. "Dat ik op zestienjarige leeftijd een driejarig contract mag ondertekenen, maakt mij heel trots. Ik ben blij dat ik mij de komende jaren hier kan ontwikkelen en ga er hard voor werken om een nog betere speler te worden. Mijn droom is om te mogen debuteren in een volle Vijverberg." De talentvolle aanvaller is sinds medio 2013 actief in de jeugdopleiding van De Graafschap en trainde afgelopen seizoen al regelmatig met de eerste selectie mee. Voor zijn tijd in Doetinchem kwam hij uit voor RKZVC.

"Wij zijn erg trots dat we weer een jong talent kunnen vastleggen", laat manager voetbalzaken Peter Hofstede weten. "Het is goed dat Devin in de voorbereiding bij het eerste mee gaat trainen en zich vanuit daar verder gaat ontwikkelen. Hij heeft veel potentie en wij verwachten dat hij de komende jaren van waarde gaat zijn voor De Graafschap."

Foto: De Graafschap Media

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)