Jan ter Voert uit Megchelen is overleden

Gepubliceerd: 28-12-2018 16:12. Bijgewerkt: 28-12-2018 16:51

Jan ter Voert, bekend van het gelijknamige Megchelse restaurant en café ‘Jan ter Voert’, is overleden. Ondanks zijn overlijden gaat de traditionele nieuwjaarsparty op 1 januari door.

“Dat was zijn uitdrukkelijke wens”, laten de medewerkers van café restaurant Jan ter Voert via Facebook weten. “De traditionele nieuwjaarsparty op 1 januari moet hoe dan ook doorgaan.” De medewerkers van het restaurant gaan de wens van Ter Voert dan ook in vervulling brengen. “Als eerbetoon aan Jan willen wij als personeel de schouders er flink onderzetten. Ondanks deze moeilijke situatie willen we zorgen voor een geweldig evenement.”

Naast organisator van het nieuwjaarsfeest, was Ter Voert ook erg betrokken bij de gemeenschap. Zo zorgde hij er onder meer voor dat het Oosterlicht ook in Megchelen ging schijnen. Honderden mensen betuigen hun steun via Facebook. “Een gastheer. Zo een moet je op klaarlichte dag met de lamp aan zoeken”, aldus een omschrijving van Ter Voert in een reactie. “Een fantastische horecaman was Jan, veel sterkte met dit verlies”, luidt een andere reactie.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)