Inwoners sturen politie aan in Bronckhorst

Gepubliceerd: 07-05-2019 9:05. Bijgewerkt: 07-05-2019 10:09

Inwoners kunnen dinsdag 28 mei bepalen waar de politie in Bronckhorst aandacht aan besteed. De hulpdienst zet extra personeel in om de verzoeken tijdens ‘Rent-A-Cop’ te kunnen honoreren.

“Voorwaarden zijn dat de voorstellen realistisch zijn, binnen het taakveld van de politie liggen en uitgevoerd worden binnen het werkgebied van de gemeente Bronckhorst”, aldus de politie Bronckhorst. “Dit kan een gebied zijn waar vaak te hard wordt gereden, maar ook parkeer-problematiek, overlast, gewoon een kop koffie of een informatief gesprek.” Mocht het ‘Rent-A-Cop’-initiatief een succes blijken, wordt het concept vaker toegepast.

De politie laat weten dat de extra ingezette politieagenten aandacht zullen besteden aan verzoeken die via Facebook, Twitter, de wijkagent of het telefoonnummer van de politie binnenkomen. “U wordt te allen tijde op de hoogte gehouden wat er met uw melding is gebeurd”, zo laat de politie weten. “De verzoeken en problemen waar wij niet aan toekomen worden op een later moment alsnog opgepakt.”

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)