Hootchie Koe festival in Varsseveld afgelast

Gepubliceerd: 24-03-2020 13:03. Bijgewerkt: 24-03-2020 14:51

Het festival Hootchie Koe in Varsseveld wordt dit jaar afgelast. Dat besluit komt voort uit de nieuwe maatregelen die het kabinet maandagavond bekendmaakte.

"Onze organisatie heeft de laatste maanden keihard gewerkt om een prachtig festivalprogramma in elkaar te zetten", zo laat de festivalorganisatie haar teleurstelling blijken. "Onze vrijwilligers waren al druk aan het bouwen met verschillende decors die ons festival elk jaar weer de 'Hootchie Koe' uitstraling geven." Evenals de organisatie van het Over De Top Festival in Lichtenvoorde, dat door de nieuwe maatregelen ook geen doorgang kan vinden, kijkt men in Varsseveld ook hoopvol naar volgend jaar. "Wij hebben besloten om het Hootchie Koe festival volgend jaar 7, 8 en 9 mei 2021 opnieuw te gaan organiseren."

Een restitutie is mogelijk, maar de reeds verkochte kaarten zijn ook voor de volgende editie geldig. "We zouden het heel fijn vinden dat jullie dan weer komen om het Hootchie Koe festival met ons te vieren", aldus de organisatie op social media. "Je steunt ons hiermee enorm!" Er wordt zelfs getracht om dezelfde artiesten die voor dit jaar geboekt waren dan op het podium te krijgen, inclusief Van Dik Hout en Waylon. "Hopelijk blijven jullie allemaal gezond en zien we elkaar volgend jaar weer bij de vijfde editie van Hootchie Koe 2021."

Foto: REGIO8 (archief)

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)