Hockeyclub DHC zet poort open voor jeugd

Gepubliceerd: 12-05-2020 15:05. Bijgewerkt: 12-05-2020 15:26

Kinderen tot achttien jaar mogen tot de start van het nieuwe seizoen gratis meetrainen bij de Doetinchemse Hockey Club (DHC). Sinds twee weken mag jeugd weer op het veld trainen na de versoepeling van de coronamaatregelen.

Kinderen zijn blij dat ze weer kunnen sporten

“Aangezien we nog veel meer leden kunnen gebruiken, met name jongens zijn ontzettend welkom, hebben we bedacht dat we gratis trainen mogelijk willen maken voor álle jeugd die interesse heeft in het hockeyspelletje”, aldus bestuurslid Minke te Dorsthorst van DHC. “Dit sluit ook aan bij de oproep van de minister-president om alle jeugd zonder lidmaatschap de mogelijkheid te geven om te sporten in deze coronatijd.” De huidige proefleden kunnen dus actief blijven bij DHC, maar daarnaast zijn andere jonge geïnteresseerden welkom om gratis mee te trainen.

Verschillende sportverenigingen in Doetinchem hebben sinds de versoepeling van de maatregelen, twee weken geleden, sporten op de clublocaties mogelijk gemaakt. Voor niet-leden van sportclubs in de gemeente organiseert onder meer Sportservice Doetinchem activiteiten.

Foto: DHC

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)