Hessenbad viert alsnog 50-jarig jubileum

Gepubliceerd: 23-08-2020 14:08. Bijgewerkt: 23-08-2020 14:36

Het Hessenbad in Hoog Keppel viert zaterdag 29 augustus alsnog het 50-jarig jubileum. Door de coronaperikelen viel het jubileumjaar in het water.

“De gemeente Bronckhorst heeft ons toestemming gegeven om het Hessenbadpop-feest te organiseren voor al onze leden en eventuele genodigden”, laat de organisatie weten. “Zo kunnen we toch nog ons 50-jarig bestaan vieren!” Voor het kleinschalige popfestival zijn vier regionale bands uitgenodigd: High Voltage, Awesome, Surfing Crows en Snow Coats. Zij zullen tussen 17.30 uur en 20.00 uur optreden op de ligweide van het bad.

Bezoekers moeten zich wel aan de coronaregels houden. Door de organisatie wordt dat zo eenvoudig mogelijk gehouden. “Op het terrein zijn cirkels aangebracht. Deze hebben een doorsnee van drie meter. Hier worden tafel en stoelen in geplaatst. Elke cirkel ligt anderhalve meter van elkaar af.” In iedere cirkel is één huishouden welkom en wanneer de cirkel verlaten wordt is een mondkapje verplicht, en er zijn meer maatregelen. “Bij het halen van eten en drinken wordt er eenrichtingsverkeer ingesteld, bij de entree moet u een vragenlijst invullen en er zijn plekken waar u de handen kunt ontsmetten.” Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van het bad.

Foto: Hessenbad

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)