Hendriks verwacht heksenketel in Deventer

Gepubliceerd: 01-03-2018 15:03. Bijgewerkt: 01-03-2018 15:19

Go Ahead Eagles-topscorer Sam Hendriks, zelf afkomstig uit Doetinchem, verwacht zondagmiddag een wedstrijd met veel strijd tegen De Graafschap. Ook in Deventer wordt reikhalzend uitgekeken naar de ‘wedstrijd van het jaar’.


"Het leeft extreem", beaamt aanvaller Sam Hendriks. "Onze eeuwige rivaal is PEC Zwolle, maar na de gebeurtenissen van de afgelopen jaren is De Graafschap er ook wel bijgekomen." Go Ahead Eagles speelt een moeizaam seizoen en staat op een teleurstellende zeventiende plek in de competitie. "Ondanks de stand op de ranglijst is er niet echt een favoriet", vindt Hendriks, die verwacht dat de Superboeren zondag gesteund door vierhonderd supporters een ware heksenketel binnentreden. "Het kan weleens een beetje chaos worden. Veel herrie, veel geschreeuw en veel gescheld. Maar dat hoort bij dit soort potjes."

Met zestien goals timmert Hendriks dit seizoen aardig aan de weg in de Jupiler League. De ambitie van de Doetinchemmer ligt dan ook hoger dan Deventer, maar een vertrek is nog niet direct aan de orde. "Je weet nooit wat er in de zomer gaat gebeuren", aldus Hendriks. "Ik heb ambitie om hoger op te gaan, maar we zullen zien of dat in de zomer kan, én mag van de club."

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)