Helft seizoenskaarthouders op Vijverberg

Gepubliceerd: 21-08-2020 9:08. Bijgewerkt: 21-08-2020 11:27

De Graafschap gaat per wedstrijd de helft van de seizoenskaarthouders toelaten. De supporters die een seizoenskaart hebben gekocht mogen per twee achtereenvolgende thuiswedstrijden aangeven welk duel zij willen bezoeken.

"Het bezoeken van een wedstrijd in deze tijd is anders dan normaal", aldus de Doetinchemse club op de eigen website. "Als club doen wij er uiteraard alles aan om zo veel mogelijk seizoenkaarthouders en sponsoren toe te laten op De Vijverberg. We moeten ons stadion echter inrichten op de anderhalvemeter-regel. Dat heeft invloed op de stadioncapaciteit, de mogelijkheid voor een wedstrijdbezoek, de inrichting van de vakken en de voorzorgsmaatregelen die we moeten treffen om het wedstrijdbezoek voor eenieder, jong en oud, zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen."

Naast het feit dat de seizoenskaarthouders uit twee duels moeten kiezen, heeft De Graafschap nog meer voorzorgsmaatregelen genomen. Zo is het dragen van mondkapjes binnen de stadionpoorten verplicht bij een verplaatsing. Daarnaast heeft de Doetinchemse club het stadion opgedeeld in een viertal zones, die ieder hun eigen ingang, horecapunten en toiletvoorzieningen hebben.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)