Held spelverdeler bij Active Living Orion

Gepubliceerd: 06-04-2020 9:04. Bijgewerkt: 06-04-2020 9:37

Active Living Orion heeft Markus Held vastgelegd als nieuwe spelverdeler. Daarnaast neemt de volleybalclub uit Doetinchem om uiteenlopende redenen afscheid van Peter Ogink, Jelle Hilarius, Rudy Schneider en Jordi van Andel.

De 19-jarige jeugdinternational Held wordt bij Orion de opvolger van stoppend aanvoerder Pim Kamps. Held speelde de afgelopen drie seizoenen voor Talentteam Papendal in de eredivisie. “Zijn overgang naar Doetinchem is geen noviteit in de familie”, zo laat de Doetinchemse volleybalclub weten. “Want in het verleden gingen vader (Willem Held), neef (Maarten van Garderen) en zijn broer (Stijn Held) hem succesvol voor.” Daarnaast maakt de volleybalclub bekend dat Noah van Dam, David Bes en Jannes van der Ham ook volgend seizoen actief blijven in Doetinchem.

Peter Ogink, Jelle Hilarius, Rudy Schneider en Jordi van Andel keren na de zomer niet terug als Orion-speler in de Topsporthal. “Libero Van Andel heeft na twee seizoenen veel trainen een goede ontwikkeling doorgemaakt en gaat op zoek naar speeltijd bij een andere club in de eredivisie”, aldus Orion. “Ogink en Hilarius stoppen na rijke carrières met prijzen met topvolleybal en Schneider heeft de keuze gemaakt voor beachvolleybal.”

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)